Gratis af te halen bij je eigen dierenarts!

De webshop is een initiatief van de Nederlandse dierenartsen. Vandaar dat je er ook voor kunt kiezen om je bestelling gratis bij één van de honderden aangesloten dierenartsen af te halen. Wel zo makkelijk als je toch al een afspraak had staan.

Banner voor praktijken langwerpig

Alles voor je huisdier hebben we nu ook online!

De Nederlandse dierenartsen hebben de eigen webshop gelanceerd, wij zijn hierbij ook aangesloten. Op de webwinkel is alles verkrijgbaar wat nodig is voor je gezelschapsdier; van onderhoudsvoeding, vlooienmiddelen, manden tot en met vele speeltjes. Uiteraard met belangrijke praktische tips en adviezen voor het welzijn en de gezondheid van het dier. Binnenkort zijn ook onze speciale voedingen en diëten bij de webwinkel te bestellen.

Haal je bestelling bij ons af of laat het thuisbezorgen

Je kunt zelf kiezen waar je je bestelling laat bezorgen:

  • Het is ook mogelijk om je online bestelling op onze praktijk af te halen. Je betaalt dan geen bezorgkosten, kiest je eigen afhaalmoment en als je nog vragen hebt kun je ze gelijk aan ons stellen!
  • Bij een bestelling vanaf € 49,50 wordt het pakketje gratis thuisbezorgd.

Zorg en vertrouwen

Wij beseffen maar al te goed dat de zorg van je huisdier iets is wat gepaard gaat met vertrouwen. Daarom kun je voor ieder dier een dierenprofiel opstellen en ons toegang geven tot je gegevens. Dankzij dit dierenprofiel krijg je handige tips en adviezen over hoe je jouw dier gelukkig en gezond houdt gedurende alle levensfasen. Wij gaan voor de juiste zorg net dat stapje verder.

Welkom bij VoorMijnDier

Ga dus naar de webwinkel om gemakkelijk en veilig alles te bestellen wat je nodig hebt voor jouw huisdier. Wij bieden je scherpe prijzen, goede kwaliteit en een actueel aanbod. Aangevuld met betrouwbare informatie, tips en adviezen gebaseerd op onze kennis en ervaring.